Beauty Pillow

Kussenslopen

De Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! Deze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar.

Één derde van ons leven brengen wij slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen wij meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. 

Wassen en drogen

Het satijn is van de hoogste kwaliteit en heeft geen uitwasbare coating. Vlekken zijn makkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow kan zonder problemen gewassen worden op 40°C. De witte Beauty Pillow, die wij met name adviseren bij puistjes en onzuiverheden, mag zelfs op 60°C gewassen worden. Na het wassen kan de Beauty Pillow in de droger en komt daar vervolgens krimpvrij uit. Wij adviseren echter om de Beauty Pillow uit te hangen, zodat het nog langer meegaat.

Antiallergisch

Allergisch voor huisstofmijt? De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn niet alleen goed voor huid en haar, maar hebben ook een anti-allergene werking. Door de fijne weving kan de huisstofmijt zich niet nestelen in het zachte satijn. De anti-allergene werking van de satijnen kussensloop van Beauty Pillow houdt maar liefst 98% van de huisstofmijten tegen. Een heerlijke nachtrust is het resultaat, zonder jeukende ogen en een verstopte neus. 

De werking van de anti-allergene kussenslopen van Beauty Pillow zijn wetenschappelijk bewezen. Zo heeft men tot 50% minder last van de allergieklachten. 

Maten

De maat van de Beauty Pillow kussenslopen zijn 60×70 cm, de standaard maat voor kussenslopen in Nederland. De afwijkende maten voor kussenslopen 80×40 cm en 80×80 cm worden vooral in het buitenland verkocht, voornamelijk in Duitsland en in Spanje. Kussenslopen van de maat 80×40 cm worden in Nederland als sierkussens gebruikt en de maat 80×80 cm worden in Nederland gebruikt bij een afwijkende maat van het hoofdkussen. Deze maten zijn ook verkrijgbaar in een Beauty Pillow kussensloop, maar niet verkrijgbaar in alle kleuren.

Beauty pillow

De pluspunten voor de huid op een rijtje

De pluspunten voor het haar op een rijtje

Slaap je mooi met de Beauty Pillow!

Luxury Silk Masks

Heerlijk zacht voor je ogen

Het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is gemaakt van heerlijk zachte, pure Mulberry zijde. Deze is zeer zacht waardoor het huid- en haarbeschadigingen voorkomt. Het masker is hypo-allergeen, heeft ademend vermogen en geeft een luxueus gevoel. 

Verbetert je slaap

Het masker blokkeert het licht waardoor je sneller en extra ontspannen in slaap valt. De complete duisternis zorgt voor een diepere en langere slaap. Bovendien word je minder snel onderbroken in je slaap. De zachte zijde van het Luxury Silk Mask voelt zo zacht en prettig aan dat je nauwelijks voelt dat je het op hebt. De zachte elastische band van het masker is one-size en daarmee geschikt voor iedereen.

Ondersteunt de huid

De huid- en oogverzorgingsproducten die je voor het slapen aanbrengt, hebben een intensievere werking dankzij het masker. Slaapplooien worden voorkomen en rimpels verfijnen.