Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Wat doet een huidverbeterende gezichtsbehandeling?

Het doel van een huidverbeterende gezichtsbehandeling is om uw huid gezonder te laten functioneren, waardoor deze in een betere conditie verkeert. De huidverbeterende gezichtsbehandelingen zijn gericht op het aanpakken van huidproblemen, zo is de SPA SENSITIVE gericht op de gevoelige/rode huid en de SPA ULTRA HYDRATION gericht op de droge/vochtarme huid. De behandelingen zijn intensiever dan een schoonheidsbehandeling. Daarentegen is het voornaamste doel bij een schoonheidsbehandeling om de gezonde huid of de huid met milde problematiek te verzorgen. Tijdens een huidverbeterende gezichtsbehandeling krijgt de probleemhuid een echte ‘work out’, terwijl een schoonheidsbehandeling in het teken staat van ontspanning. Huidpraktijk Dermadine heeft als doel om ook de huidverbeterende gezichtsbehandelingen te combineren met ontspanning, omdat vele huidproblemen veroorzaakt en verergert worden door stress.

Tijdens de huidverbeterende gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met de producten van SPA Salonnepro. Deze producten bevatten dé werkstoffen die nodig zijn om huidproblemen aan te pakken. Tijdens en na de behandeling ontvangt u de nodige nazorg en adviezen in het gebruik van de juiste thuisproducten om uw huid thuis actief te blijven behandelen om het huidprobleem aan te pakken, want 70% van de huidverbetering wordt mogelijk gemaakt door de juiste thuisproducten te gebruiken.

Welke behandeling het meest geschikt is voor u en uw huid is afhankelijk van meerdere factoren, denk aan uw wensen, verwachtingen, leefstijl en natuurlijk de behoeften van uw huid. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut, in samenspraak met u, beslissen welke behandeling het beste overeenkomt met uw hulpvraag en worden de mogelijkheden uitgebreid met u besproken. 

Huidverbetering bij Huidpraktijk Dermadine in Barendrecht

Reinigende wasmassage – Hydraterende toner – Jojoba gel scrub en schuimreiniging met stoom en een zomerse geurbeleving – Korte dieptereiniging 5min. – Gezichtsmassage incl. korte decolleté-, nek- en schoudermassage – Vitamine C serum – Hyaluronzuur vliesmaker – Crème (met spf)

  • Deze actie is geldig van 1 juli 2024 t/m 31 augustus 2024. Alléén in deze periode kun je de actiebehandeling inplannen voor deze actieprijs.
  • De behandeling duurt +/- 55 minuten en kan meerdere keren per persoon ingepland worden gedurende de actieperiode.
  • Tegen een bijbetaling kunnen de volgende opties bijgeboekt worden: Epileren, wenkbrauwen verven, wimpers verven, bovenlip harsen, kin harsen, zijkant gezicht harsen, dieptereiniging, bindweefselmassage, vitamine c/b3, Esthemax Hydrojelly Masker of LED therapie. Klik hier om de prijzen te zien van deze opties.

Reinigende wasmassage met de Gentle face wash op basis van aloë vera – Hyaluronic toner – Detox black scrub – Hyaluronic acid ampul – Aloë vera masker incl. korte decolleté-, nek- en schoudermassage – Calendula olie – Alhydran

De SPA SENSITIVE behandeling is geschikt bij een gevoelige, droge, rode en/of eczematische huid. Er wordt rekening gehouden met de (extreem) gevoelige huid, met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild, parfumvrij en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan. De producten kalmeren de huid en zorgen ervoor dat de huid rustiger wordt.

Reinigende wasmassage met de Aha cleansing gel – Hyaluronic toner – Gentle fruit scrub – Korte dieptereiniging 5min. – Hyaluronic acid ampul – Hydraterend vliesmasker incl. korte decolleté-, nek- en schoudermassage – Hydraterende crème

De SPA ULTRA HYDRATION behandeling richt zich op de vochtarme en/of droge huid. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er voller uitziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is, worden er een aantal druppels organic gecertificeerde oil elixir aangebracht. Hierdoor zullen de tekenen van droogte afnemen.

Reinigen met de Purifying wash gel – Aloë vera glycolic toner – Scrub met stoom – Korte dieptereiniging 5min. en/of Wenkbrauwen bijwerken (harsen/epileren/knippen) – Masker aangepast aan de huid – Crème

De naam zegt het eigenlijk al, een gezichtsbehandeling JUST FOR MEN. Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid, de producten zijn hierop afgestemd en hebben een mannelijke geurbeleving.

Reinigende wasmassage met de Gentle face wash – Hyaluronic toner – Enzym peeling – Korte dieptereiniging 5min. – Hyaluronic acid ampul – Esthemax Hydrojelly masker aangepast aan de huid incl. korte decolleté-, nek- en schoudermassage. (sommige maskers zijn i.c.m. LED Therapie en excl. massage) – Crème

De SPA HYDROJELLY behandeling is geschikt voor alle huidtypes. De Hydrojelly maskers van Esthemax zorgen ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden alle werkstoffen ingesloten, ook de eventuele aangebrachte ampullen of serums onder het masker. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière. Er is een breed assortiment HydroJelly Maskers beschikbaar; voor elk huidtype, elk huidprobleem en elke huidconditie is er een perfecte match. 

Reinigende wasmassage – Scrub (met stoom) – Korte dieptereiniging 5min. óf Epileren – Bindweefselmassage van het gezicht (manueel of met de LPG) – Hyaluronic acid ampul – Masker aangepast aan de huid of LED Therapie 20min. – Collagen of Anti-Aging ampul – Crème

De SPA COLLAGEN behandeling richt zich op de ouder wordende en/of verslapte huid. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat de huid verstevigt. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor is de huid beter in staat om werkstoffen uit producten op te nemen. De behandeling wordt afgesloten met een masker die de collageenproductie stimuleert of LED Therapie. Rood licht (622nm) wordt gecombineerd met (nabij) infrarood licht (830 nm). Rood licht laadt celenergie op om herstel en vernieuwing te versnellen, de collageensynthese te stimuleren, de hydratatie te verhogen en de bloedsomloop te verbeteren om de zichtbare tekenen van veroudering terug te draaien.