Wenkbrauwen & Wimpers verven

Het verven van uw wenkbrauwen of wimpers is de perfecte manier om een mooie, sprekende uitstraling te creëren zonder make-up te gebruiken! Verven maakt uw wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere wenkbrauw look. Daarnaast zorgt het verven van de wimpers ervoor dat uw natuurlijke wimpers intenser en donkerder worden, waardoor uw ogen meer definitie krijgen. 
 

Wenkbrauwen en/of wimpers verven is een ideale oplossing voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes. Maar ook wanneer u een donkere haarkleur heeft, kan een gedeelte van uw wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn, waardoor een verfbeurt uw blik nog intenser kan maken. Het is tevens een ideale uitkomst voor mensen die geen zin of tijd hebben om ’s ochtends urenlang voor de spiegel te staan met wenkbrauwpoeder en mascara. En hoe ideaal is het om op vakantie wakker te worden met sprekende ogen en geen uitgelopen mascara in het zwembad?!

De verf blijft tot wel 6 weken zichtbaar. Regelmatig bijhouden van de verfbeurt is dus wel noodzakelijk om de intens zwarte wimpers en vollere wenkbrauwen te behouden. Er zijn verschillende kleuren voor het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers. De huidtherapeut kijkt welke kleur het beste bij uw huids- en haarkleur past en bespreekt met u wat uw wensen zijn. 

En ligt u toch in de stoel? Laat uw wenkbrauwen dan meteen epileren en uw wimpers liften. Zo is uw oogopslag in één bezoekje helemaal af!

Voor het verven van de wimpers is het belangrijk om geen lenzen en oogmake-up te dragen op het moment van de behandeling.  Na de behandeling kunt u alles weer doen zoals normaal.

Wimpers en wenkbrauw verven bij Huidpraktijk Dermadine in Barendrecht

In combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 5,50

In combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 8,00

In combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 10,50