Nanolash

Wimperserum

Natuurlijke wimpers die verbazen met hun lengte en spectaculaire volheid? Het is nu mogelijk met het Nanolash Wimperserum!
Één maand is genoeg voor de make-over die je altijd al wilde.

Dankzij de nieuwste technologie en jaren van klinische en dermatologische testen is Nanolash eindelijk werkelijkheid geworden. Het actieve serum zal enorme verbeteringen aanbrengen aan de lengte van jouw wimpers, de dikte en de kracht. 

Hoe werkt het?

Het precieze borsteltje maakt het aanbrengen snel en makkelijk. Zorg ervoor dat de huid make-up en oogcrème-vrij is. Breng het product precies aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen en de verstevigende wimpercomponenten worden geactiveerd.

Serumcomponenten dringen door de huid tot diep in de wimperwortels waar ze hun werk doen. Gevoede haarzakjes produceren sterke, dikke, en ongelooflijk lange wimpers in een korte periode. Bovendien maakt Nanolash wimpers donkerder en voorziet hen van een beschermende laag, wat resulteert in minder uitvallende en beschadigde wimpers. Deze methode van wimperstimulatie heeft bewezen volledig veilig te zijn en veroorzaakt geen allergische reacties of huidirritatie.

Nanolash wimperserum voor langere, vollere en dikkere wimpers.

Veelgestelde vragen

De toepassing vóór het slapen wordt aanbevolen, omdat de meeste herstelprocessen ’s nachts plaatsvinden. Het is gekoppeld aan de natuurlijke groeicyclus van wimpers.

Het serum is met name geschikt bij beschadigde, kwetsbare, dunne, korte en/of afgebroken wimpers. Het serum mag gebruikt worden bij wimperextensions of een wimperlift (stop 2 dagen voor én 2 dagen na de behandeling).

Gebruik bij zwangerschap/borstvoeding, tijdens chemo/radiotherapie of minderjarigheid wordt afgeraden.

Het serum is gebaseerd op speciaal geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit die een optimale wimpergroei garanderen.

Nanolash bevat: Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Triethanolamine.

Wanneer je de gewenste lengte en dikte van de wimpers hebt bereikt (vaak na 2-3 maanden gebruik), stop dan niet met het gebruik van Nanolash. Je wimpers zijn je dankbaar als je het serum 2-3 keer per week blijft gebruiken om hen te voorzien van diepe hydratatie en om het effect te behouden.

In het geval dat Nanolash per ongeluk in de ogen komt, wordt je geadviseerd om je ogen met veel lauw water te spoelen.