Nouvital Cosmetics

In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht in Rotterdam, met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In de producten van Nouvital worden de beste en meest innovatieve werkstoffen verwerkt. Alle producten hebben een sterke basis, welke zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en bescherming van de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Nouvital gebruikt prebiotica in hun producten, en is het eerste cosmeticamerk in Nederland die prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een
overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan de producten van Nouvital kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.

De producten van Nouvital Cosmetics worden gebruikt tijdens de gezichtsbehandelingen welke vallen onder schoonheidsverzorging. Tevens zijn de producten van Nouvital Cosmetics verkrijgbaar als dagelijkse thuisverzorging van uw huid.

Nouvital merken