SPA Salonnepro

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, welke ook daadwerkelijk geproduceerd wordt in Nederland (Amsterdam)! De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt. Het doel van SPA (Salonnepro Amsterdam) is natuurlijke huidverbetering voor iedereen.

De producten en behandelingen van SPA worden in samenwerking met het lichaam ontwikkeld. Door met het lichaam samen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten van SPA worden gebruikt tijdens alle behandelingen welke vallen onder HuidtherapieMicroneedling wordt uitgevoerd met de microneedlingpen van SPA. Deze pen voldoet aan de gestelde eisen volgens Verordening (EU) 2017/745. Tevens zijn de producten van SPA verkrijgbaar voor thuisgebruik, omdat 70% van de huidverbetering voortkomt uit het gebruik van de juiste producten thuis. Tevens kunt u met de juiste thuisproducten het resultaat van de huidverbeterende behandeling behouden.

SPA kent twee productlijnen, de Pure Collection en de Solutions. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

SPA merken

Pure collection

De Pure Collection bevat hoge concentraties werkstoffen en organic gecertificeerde oliën en extracten. De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Dit komt doordat de ingrediënten afkomstig zijn van organic gecertificeerde landbouw. De gewassen staan langer in de grond en worden minder vaak geoogst. Wanneer een gewas langer in de grond staat, neemt deze meer mineralen en sporenelementen op uit de grond. Daarnaast profiteert het gewas van veel meer zonuren, wat zorgt voor meer vitaminen. Er zijn ook strikte regels rondom het gebruik van kunstmest en insecticiden. De extracten en oliën die gewonnen worden uit deze gewassen zijn van nature rijker aan natuurlijke vitaminen en mineralen.

Solutions collection

De Solutions lijn is een compacte serie huidverzorgingsproducten die zich richten op het behandelen en verzorgen van verschillende indicaties en huidtypen. De gebruikte oliën en extracten in de Solutions serie zijn niet organic gecertificeerd, wat het prijssegment van Solutions heel toegankelijk maakt. Echter, de visie van Salonnepro blijft onveranderd: we gebruiken natuurlijke werkstoffen die met het lichaam samenwerken.
Binnen de Solutions serie zijn 3 kleine sub-lijnen te vinden:
– Aqua Recover (voor de vochtarme huid)
– Total Repair (voor de rijpere huid)
– Skin Perfect (voor de gevoelige huid/roodheid)
In deze serie vindt u ook crèmes met uv A en B-bescherming tot een SPF50+.