Over mij

Nadine van der Vlag

Uw huid is mijn passie

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Nadine van der Vlag, eigenaresse van Huidpraktijk Dermadine. Al op jonge leeftijd hield ik mij bezig met uiterlijke verzorging en schoonheid. Het experimenteren met make-up, het testen van allerlei maskertjes uit de drogisterij en het optutten van mijn poppen en andere mensen waren mijn dagelijkse bezigheden op jonge leeftijd. Ik wist al snel zeker dat mijn toekomst lag in de uiterlijke verzorging. Na het behalen van mijn havo diploma ben ik mijn hart gaan volgen. Ik heb de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste en Pedicure met succes afgerond. Ik merkte al snel dat ik nog niet was uitgeleerd en dat ik op zoek was naar een grotere uitdaging. Ik wilde meer dan alleen de gezonde huid behandelen en daarom wilde ik meer kennis opdoen omtrent de diverse huidaandoeningen. Met schoonheidsspecialiste als vooropleiding heb ik altijd een voorliefde gehad voor de cosmetische kant, echter ben ik op zoek gegaan naar de combinatie van de medische en cosmetische kanten van het vak. Waarnaar ik met veel plezier en motivatie ben begonnen met de opleiding Huidtherapie. Met als hoogtepunt dat ik een onvergetelijke internationale ervaring heb mogen meemaken door mijn buitenlandse stage in Zwitserland. Na 4 jaar studeren en ervaring opdoen in het werkveld heb ik Cum Laude mijn HBO Bachelor Huidtherapie diploma in ontvangst genomen.

Mijn droom om een eigen salon te hebben begon al tijdens de opleiding Allround Schoonheidspecialiste. Enthousiast kwam ik thuis, nadat ik weer een nieuwe behandeling had geleerd. Dit wilde ik meteen oefenen en mijn moeder mocht model liggen. Een behandelstoel had ik niet, dus gebruikte ik daarvoor mijn bed. Niet praktisch, maar oplossingsgericht. Tot op een dag mijn moeder tegen mij zei: ‘Zullen we een kamer in huis inrichten als salon?’ Natuurlijk pakte ik deze kans met beide handen aan en zo begon mijn avontuur met een eigen schoonheidssalon aan huis. En nu, jaren later is de salon uitgegroeid tot een huidpraktijk op locatie! Daar ben ik ontzettend trots op. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn hobby, mijn werk heb gemaakt. En het is mijn passie geworden!

Eigenaresse Nadine van der Vlag van Huidpraktijk Dermadine in Barendrecht

Bij het Kwaliteitsregister Paramedici wordt éénmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. ​Alleen paramedici die aantoonbaar hebben voldaan aan de opleidingseisen en de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen staan vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici en hebben een digitale KP-sticker!

Ga naar de digitale KP-sticker