Epileren & Harsen

Bij Huidpraktijk Dermadine kunt u terecht voor het epileren van de wenkbrauwen en harsen van het gezicht. Zowel bij epileren als bij harsen worden de haren volledig uit het haarzakje getrokken. Bij epileren wordt er gebruik gemaakt van een pincet, terwijl bij harsen gebruik wordt gemaakt van warme hars. Wanneer deze hars wat is afgekoeld, wordt hij eraf getrokken. Op deze manier kunnen veel haartjes in één keer verwijderd worden. Epileren is tijdrovend, maar er kan erg nauwkeurig gewerkt worden. Dit is daarom meer geschikt bij de wenkbrauwen om deze in de juiste vorm te brengen.

Epileren

Epileren is een ontharingsmethode waarbij de volledige haar met haarwortel verwijdert wordt middels een pincet. Bij Huidpraktijk Dermadine kunt u uw wenkbrauwen in vorm laten epileren. Dit kan als een losse behandeling of tijdens een gezichtsbehandeling. 

Uw wenkbrauwen geven uw gezicht haar uitdrukking en uitstraling. Bij het kiezen van de juiste vorm van uw wenkbrauwen wordt er gekeken naar de vorm van uw gezicht en wordt er gevraagd naar uw wensen.

Haartjes die geëpileerd zijn, blijven ongeveer 4 tot 6 weken weg. Regelmatig epileren is dus wel noodzakelijk, mocht u de wenkbrauwen in vorm willen houden. 

Epileren (evt. i.c.m. harsen) van de wenkbrauwen. 

In combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 5,50

Epileren bij Huidpraktijk Dermadine in Barendrecht

Harsen

Heeft u last van overbeharing of ongewenste haargroei? Dan is harsen meer geschikt. Met harsen verwijdert u in één keer meer haartjes voor een langere periode. Hierbij wordt ook de volledige haar met haarwortel verwijderd. Harsen is een manier om tijdelijk de haren te verwijderen, geharste haren blijven zo’n 4 tot 6 weken weg. 

Voor het beste resultaat is het verstandig om de haartjes +/- vijf millimeter lang te laten worden, zodat de hars goed aan de haartjes kan hechten. Om dit te krijgen, stopt u vaak 2-3 weken voor de harsbehandeling met scheren, knippen of epileren.

De nazorg

Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling:

  • Intensief sporten, de sauna, warme baden en heet douchen. Doe niets waarvan u gaat zweten. De kans op het ontstaan van kleine pukkeltjes (folliculitis) na het harsen wordt dan vergroot. Een verkoelende douche mag altijd en zorgt ervoor dat de behandelde huid sneller afkoelt en herstelt.
  • De zon of zonnebank. Er is kans op pigmentatiestoornissen. Gaat u na deze 24 uur de zon in, gebruik dan altijd een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor!
  • Cosmetische producten met irriterende stoffen, zoals (make-up)producten met parfum, alcohol, sulfaten en etherische oliën. 

De huid wordt voorbehandeld, geharst en nabehandeld.

Indien mogelijk, in combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 5,50

De huid wordt voorbehandeld, geharst en nabehandeld.

Indien mogelijk, in combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 8,00

De huid wordt voorbehandeld, geharst en nabehandeld.

Indien mogelijk, in combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 10,50

De huid wordt voorbehandeld, geharst en nabehandeld.

Indien mogelijk, in combinatie met een gezichtsbehandeling +€ 13,00

Harsen bij Huidpraktijk Dermadine in Barendrecht