Lycogel

In 2004 is Lycogel opgericht als zijnde postoperatieve verzorging in de medische esthetiek. Bij de start van Lycogel wilden zij een product ontwikkelen om de zichtbare tekenen van cosmetische chirurgiebehandelingen te verbergen en zodoende het dagelijks leven van deze cliënten te ondersteunen. Het resultaat: Breathable Camouflage en Breathable Concealer.

Het bedrijf achter Lycogel is ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van uw huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid. Tegelijkertijd wordt uw natuurlijke schoonheid benadrukt. En deze voordelen gelden voor iedereen. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes in gedachten.

Waar is Lycogel van gemaakt?

De Designer Gel Base van Lycogel is speciaal ontwikkeld om alle 12 actieve ingrediënten van het LYCO-Complex in de huid te brengen voor een maximaal resultaat. Bovendien is deze gel waterbestendig, waardoor u geniet van langdurig resultaat. De producten van Lycogel zijn duurzaam: Water- en wrijfbestendig.

Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen.

Zuurstof

Zuurstof blaast uw huid letterlijk nieuw leven in. Zuurstof bevordert het herstellend vermogen van de huid en wordt daarom veelvuldig ingezet ter ondersteuning na verbranding en andere huidbeschadigingen. Daarnaast geeft zuurstof schoonheid; zuurstof bestrijdt rimpels en bevordert een vitale teint.

Hydratatie

Hydratatie is het belangrijkste verdedigingsmechanisme van de huid. Hydratatie beschermt tegen alledaagse irritaties die de huid kunnen beschadigen, zoals airconditioning, vervuiling en droge lucht.

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen houden de huid levendig en sterk. Voedingsstoffen geven energie, herstellen weefsel en reguleren de natuurlijke huidprocessen, ongeacht uw huidconditie. Het voorkomt de vorming van extreem littekenweefsel, het bevordert de collageenproductie en zit boordevol antioxidanten.

Camouflagetherapie

Huidpraktijk Dermadine heeft verschillende producten van Lycogel, waaronder de Breathable Balm, Breathable Camouflage en Breathable Tint. De Breathable Camouflage en Breathable Tint zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kunnen bij Huidpraktijk Dermadine getest worden tijdens een camouflagetherapie behandeling. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut zorgvuldig de juiste kleur van de Lycogel camouflagemiddel(en) bepalen. Tevens wordt u geleerd hoe u het product het beste kunt aanbrengen en krijgt u informatie en adviezen.

Breathable Balm is ontwikkeld voor diegenen die de voordelen van het LYCO-Complex willen benutten, zonder de dekkende werking. Een transparante balm vol heilzame ingrediënten. Breathable Camouflage geeft een elegante, matte dekking en gaat de strijd aan met elk huidprobleem. De Breathable Camouflage is in lagen aan te brengen en is verkrijgbaar in verschillende tinten, die onderling gecombineerd kunnen worden tot uw perfecte teint. Geniet langdurig van een volmaakte look, die de hele dag meegaat. U kunt zelfs een verfrissende duik nemen met deze waterbestendige dekking. Breathable Tint is een stralende, lichte dekking en geeft uw huid een gezonde, levendige glans. Breathable Tint is uitstekend geschikt als lichte foundation en biedt u een stralende look gedurende de dag. De Breathable Tint camoufleert minder dan de Breathable Camouflage.

Vergoeding Lycogel

De aanvullende verzekering kan een vergoeding geven voor camouflagetherapie en bijbehorende Lycogel producten. De hoogte van vergoeding en de eisen die de zorgverzekeraar daar aan stelt zijn per zorgverzekering verschillend. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en) en/of Lycogel camouflagemiddelen.