Schoonheidsverzorging

Uw huid krijgt dagelijks veel te verduren. Door de luchtvervuiling veroudert de huid snel en door de Uv-straling neemt uw huidgezondheid af. Zo zijn er nog meer factoren te benoemen, waarom het belangrijk is om goed voor uw huid te zorgen. Huidpraktijk Dermadine biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan waarin schoonheidsverzorging aan bod komt. Tevens zullen deze behandelingen in het teken staan van pure ontspanning, wegens de warme kompressen, ontspannen muziek en heerlijke geurbeleving tijdens de behandeling. Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Nouvital Cosmetics.

De huid zal gereinigd worden en de dode huidcellen zullen verwijderd worden, waardoor celvernieuwing gestimuleerd wordt. De huid wordt tijdens de gezichtsbehandelingen intens gevoed met hydraterende ingrediënten in de serums, maskers en crèmes. Elke behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, zo is er voor ieder wat wils. De Nouvital Tiener behandeling is een behandeling speciaal voor tieners en de Nouvital Relax behandeling is een behandeling om te ontspannen. Ook kunnen er deelbehandelingen aan uw gezichtsbehandeling toegevoegd worden, zoals het harsen van de bovenlip of het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. 

De volgende behandelingen vallen onder schoonheidsverzorging: Gezichtsbehandelingen, Epileren & Harsen, Wenkbrauwen & Wimpers verven en Wimperlifting.