Gezichtsbehandelingen

Huidpraktijk Dermadine biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan om de huid te verzorgen. Deze behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Nouvital Cosmetics. Ontspanning staat hierbij bovenaan! Wegens de warme kompressen, heerlijke geurbeleving en ontspannende muziek komt u tijdens de gezichtsbehandeling tot rust.

Gezichtsbehandelingen bij Huidpraktijk Dermadine in Barendrecht

Waaruit bestaat een gezichtsbehandeling?

Elke gezichtsbehandeling start met een oppervlakte reiniging van de huid, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een reinigingsproduct afgestemd op uw huid. Vuil en make-up worden van de huid verwijderd. Daarna zal met een toner de pH-waarde van de huid geneutraliseerd worden. Als volgt zal de huid diep gereinigd worden met een peeling/scrub. Op basis van uw huid zal er een keuze worden gemaakt welke peeling/scrub het meest geschikt is. Tijdens de peeling/scrub wordt er een waterdampapparaat gebruikt. Deze verspreidt fijne nevel stoom, dit bevordert de doorbloeding en verweekt de huid. Tevens wordt er een etherische olie gebruikt voor een aangename geurbeleving! Middels de peeling/scrub worden de dode huidcellen van de huid verwijderd en wordt celvernieuwing gestimuleerd. De huid is nu goed gereinigd, waardoor de werkstoffen uit de volgende producten in de behandeling beter worden opgenomen door de huid!

Vervolgens ligt het aan de gekozen behandeling wat er daarna wordt uitgevoerd, voorbeelden zijn:

  • Uitreiniging: de huid wordt nagekeken op onzuiverheden, zoals mee-eters, gerstekorrels en puistjes.
  • Epileren van de wenkbrauwen.
  • Verven van de wimpers en/of wenkbrauwen.
  • Harsen van de bovenlip, kin en/of zijkant gezicht.
  • Gezichtsmassage: de bloedcirculatie wordt verbeterd, het kalmeert de zenuwen, het voert gifstoffen af en verlicht de spierspanning.
  • Bindweefselmassage: door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat de huid verstevigt en verjongt.

Alle behandelingen worden vervolgens afgesloten met een masker. Deze wordt op basis van uw huid en het behandeldoel gekozen. Als afsluiting wordt er een heerlijke dag- of nachtcrème, indien nodig met SPF, aangebracht.

Reinigende wasmassage – Scrub met stoom – Korte dieptereiniging 5min. óf Wenkbrauwen in model brengen – Korte gezichtsmassage incl. decolleté-, nek- en schoudermassage – Masker aangepast aan de huid – Crème

Een kennismakingsbehandeling speciaal voor tieners (10-19 jaar). Misschien is dit wel jouw eerste keer in de stoel bij een schoonheidsspecialist/huidtherapeut? Deze behandeling is de perfecte basis om kennis te maken met schoonheidsverzorging en de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis. Natuurlijk hoef je niet alleen te komen, neem gerust je ouders of je vriend(in) mee!

Reinigende wasmassage – Scrub met stoom – Gezichtsmassage incl. korte decolletè-, nek- en schoudermassage – Hoog geconcentreerd serum afgestemd op het behandelingsdoel – Masker aangepast aan de huid – Crème

Een behandeling welke volledig in het teken staat van pure ontspanning.

Reinigende wasmassage – Scrub met stoom – Wimper- en wenkbrauwpakket – Hoog geconcentreerd serum afgestemd op het behandelingsdoel – Masker aangepast aan de huid incl. korte decolleté-, nek- en schoudermassage – Crème

Allereerst gefeliciteerd! Tijdens je zwangerschap en de eerste weken samen met je kindje is er weinig tijd voor ”me” time. Hoe fijn is het als je dan even niet hoeft te denken aan het bijwerken van je wenkbrauwen of het aanbrengen van mascara. Het wimper- en wenkbrauwpakket bestaat uit het verven van de wimpers en wenkbrauwen en het epileren/harsen van de wenkbrauwen. Tijdens deze gezichtsbehandeling worden producten gebruikt die goed zijn voor mama en veilig zijn voor het kindje.

Reinigende wasmassage – Scrub met stoom – Korte dieptereiniging 5min. en/of Epileren – Gezichtsmassage incl. decolleté-, nek- en schoudermassage – Hoog geconcentreerd serum afgestemd op het behandelingsdoel – Masker aangepast aan de huid – Serum – Crème

Een complete gezichtsbehandeling met toevoeging van pure ingrediënten/werkstoffen tijdens de behandeling.